Results 1 - 8 of 8

Datalogic Рачни Терминали

Робустен Андроид мобилен компјутер со "целосен екран на допир oд 5 инчи"
Sales price: 48000,00 ден
Робустен индустриски PDA за професионално прибирање на податоци во индустријата и...
Sales price: 142296,00 ден
Мобилен компјутер наменет за здраствени установи
Sales price: 122543,00 ден
Терминал за собирање на податоци во реално време за малопродажба и логистички активности
Sales price: 122105,00 ден
Високи перформанси од џебен PDA
Sales price: 72428,00 ден
Ергономски мобилен компјутер за работа со една рака
Sales price: 43530,00 ден
Мобилен терминал со високи перформанси И голем екран на допир Лесен, робусен, отпорен на прашина и...
Sales price: 99470,00 ден
Удобен мобилен терминал со голем екран на допир
Sales price: 73965,00 ден