Results 1 - 7 of 7

Dino-Lite Дигитални микроскопи со висока резолуција

AM4013MT5 има тело од легура на алуминиум и карактеристично фиксирано 500X зголемување за примени...
Call for price
AM4013MZT4 со високо зголемување од 400 ~ 470x открива дури и најмали детали на сите видови на...
Call for price
AM4113T5 со високо зголемување од 500x открива дури и најмали детали на сите видови на објекти....
Call for price
AM4113ZT4 со високо зголемување од 400 ~ 470x открива дури и најмали детали на сите видови на...
Call for price
Со до 550x зголемување и висока резолуциска оптика, овој Dino- Lite модел открива детали мали како...
Call for price
Со до 900x зголемување и висока резолуциска оптика, овој Dino- Lite модел открива детали мали како...
Call for price
Dino-Lite AM7013MZT4 има 5 мегапиксели сензор за кристално јасни слики. Со својот висока...
Call for price