METAPACE -K4

Ултра мала фиока за пари
Три прегради за монети со регулатор за големина, три оддели за банкноти
Компактен димензии: само 245 x 320 x 105 mm
Стандарден интерфејс за POS печатари

Price:
Sales price: 4316,44 ден