15Е2 All-in-One сметач со екран на допир

ELO 15E2 - сметач со екран на допир е елегантен,со мали димензии,развиен да се вклопи во угостителството и малородажните точки.Опремен со процесор кој функционира без вентилатор со широк 15 инчен екран на допир,со Intel Celeron dual-core процесор,RAM меморија до 4GB и хард диск од 320 GB.
Истиот е дизајниран да може да се користи на десктоп или по желба да биде монтирани на ѕид.
Располага со голем број на интерфејс приклучоци со кои лесно се поврзува останатата POS периферна галантерија.
Истиот е изработен по прописите на HACCAP стандардите.
(Илустрираниот производ е без оперативен систем)

Price:
Sales price: 44700,00 ден

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА 

 

Модел

 

ELO 15Е2 ALL-IN-ONE сметач со екран на допир

 

Процесор

 

Intel Celeron Processor J1800 2.41 GHz, 1MB L2 Cache

 

 

Графичка картичка

 

Intel HD Graphics графична картичка

 

 

BIOS

 

AMI

 

 

Меморија (RAM)

 

Windows Pro 7: 4GB DDR3L SODIMM 1 во 1 слот

Windows POSReady 7: 2GB DDR3L SODIMM 1 во 1 слот (ексапндирачка до 4GB) 

Без оперативен систем: 2GB DDR3L SODIMM 1 во 1 слот (експандирачка 4GB)

 

 

Хард диск

 

320GB 2.5” 7mm SATA HDD2