T4M-PRINTRONIX Индустриски баркод печатар

Бескомпромисни карактеристики и
изведба по економична цена
Теренска надградба на RFID

Стандардна конфигурација

32 MB DRAM /8MB флеш ,цврстa металнa конструкциja,USB 2.0, сериски и паралелен интерфејс ,вграден емулатор за програмски јазици (Printronix, Зебра, ТЕЦ, Сато, Интермек,
Datamax, IER, Монарх),програма за дизајнирање на етикети ,XML Овозможено печатење ,XML базирано далечинско управување преку PXML PrintNet ™ далечинско управување *Стандард опрема

CD Програма за изработка на баркод етикети, USB кабел, кабел за напојување сo електрична енергија, адаптер

 

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА 

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО