Results 1 - 5 of 5

Индустриски баркод и лабел печатачи PRINTRONIX

True Gen 2 RFID Smart™ техонолигја за енкодирање преку EPCglobal Gen 2 сертифициран хардвер...
Call for price
• Ѕвезден квалитет на печатење и осветлување,со брзина при печатење од 14 инчи во секунда •...
Call for price
Високи перформанси со ARM Cortex-A9 Лиен алуминиумски оквир со метален поклопец Термален и...
Call for price
Индустриски 4" 203 dpi и 300 dpi термален печатар • Високи перформанси по прифатлива цена •...
Call for price
Бескомпромисни карактеристики и изведба по економична цена Теренска надградба на RFID
Call for price