ICash

ICash e web-базирана програма чија цел е да ја управува, контролира и планира дејноста на трговскиот објект. Програмата ги содржи сите неопходни начини за раководење на ресторани, кафулиња, супермаркети, бутици и сл. Основната цел на ICash е да обезбеди максимално функционална услуга по достапна цена на малите и средни претпријатија.

- ICash може да функционира на таблет, лаптоп, десктоп компјутер и smartphone кои имаат пристап до интернет. Не е неопходно да се инсталираат дополнителни програми со што се заштедува на време и средства.

- WEB-базираните програми како ICash се побезбедни и позаштитени од традиционалните трговски програми кои информацијата ја чуваат на USB DRIVE или други видови на надворешна меморија.

- Кога го користите ICash Вашите податоци се зачувани на исклучително заштитен сервер од кој не е можно уништување или губење на истите.
- Со ICash можете да работите на секое место во светот, неопходно е само да имате пристап до интернет.
- ICash поседува touch screen модул кој што е бесплатен.
- Програмата е лесна за употреба а поддршката може да се изведува дистанционо.