Results 1 - 3 of 3

Segway Електрични возила

Самобалансирачкиот SEGWAY miniLITE е полесен,побезбеден и позабавен за возење од обичниот хаверборд
Sales price: 32300,00 ден
Избегнете го градскиот метеж на економичен и еколошки начин.
Sales price: 39000,00 ден
Segway miniPRO ви нуди еволуција во возењете.Без непотребни саати вежбање со новата контрола за...
Sales price: 54200,00 ден