SEGWAY miniLITE

Самобалансирачкиот SEGWAY miniLITE е полесен,побезбеден и позабавен за возење од обичниот хаверборд

Price:
Sales price: 32300,00 ден

 

Возраст 6+ години
Максимална брзина 16km/h
Нето тежина 11.6kg
Батерија 155Wh
Максимално искачување 100
Максимална тежина 10-80kg
Максимален опсег 18km
Bluetooth ДА
Апликација за надзор ДА
Димензии 548 × 263 × 590 cm