SEGWAY miniPRO

Segway miniPRO ви нуди еволуција во возењете.Без непотребни саати вежбање со новата контрола за возење.Со рачката за колена и прецизни сензори се забележува секое движење на телото и маневарот е многу полесен.

Price:
Sales price: 54200,00 ден

 

 

Возраст 16-60 години
Максимална брзина 18 km/h
Нето тежина 12.8kg
Батерија 310Wh
Максимално искачување 150
Максимална тежина 100kg
Максимален опсег 30km
Bluetooth ДА
Апликација за надзор ДА
Kонтрола преку апликација ДА
Димензии 546 × 262 × 611 cm