TDP 225 сериjа - директно термален десктоп баркод печатар

Нуди големи можности во компактни услови

Price:
Sales price: 17902,50 ден

Стандардна конфигурација

8 МB SDRAM 4 MB Flash, RS-232, USB 2.0, микро SD слот за картичка за надргадба на Flash меморија

Стандард опрема

CD Програма за изработка на баркод етикети, QIG, USB кабел, кабел за напојување сo електрична енергија, екстерен универзален напојувач на струја

 

 
ИЗВЕДБА ЦЕНА ВО ДЕНАРИ СО ВКАЛКУЛИРАНО ДДВ ОД 5%
TSC TDP-225, 8 dots/mm (203 dpi), TSPL-EZ, USB, RS232 (tsctd225 - 99-039A001-00LF) 17.902.5 ДЕНАРИ
TSC TDP-225, 8 dots/mm (203 dpi), disp., TSPL-EZ, USB, Ethernet (tsctd225e - 99-039A001-42LF) 27.342 ДЕНАРИ

 

 

 

ПРЕВЗЕМИ Брошура

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО