TTP-244 PRO – термален десктоп баркод печатар

Примерна во/за: при прием и испорака на роба, при инвенторизација на основни средства, при пописи, за евиденција на документи, при изработка на декларации

Price:
Sales price: 24412,50 ден

Стандардна конфигурација

8 МB SDRAM, 4 MB Flash, USB 2.0, RS-232

Стандард опрема

CD Програма за изработка на баркод етикети, QIG, USB кабел, кабел за напојување сo електрична енергија, адаптер, надворешен држач за ролна

 
ИЗВЕДБА ЦЕНА ВО ДЕНАРИ СО ВКАЛКУЛИРАНО ДДВ ОД 5%
TSC TTP-244 Pro, 8 dots/mm (203 dpi), TSPL-EZ, USB, RS232 (tsc244p - 99-057A001-00LF) 24.413 ДЕНАРИ
TSC TTP-244 Pro, 8 dots/mm (203 dpi), TSPL-EZ, RS232, LPT (tsct244ps - 99-057A005-00LF) 24.413 ДЕНАРИ

 

ПРЕВЗЕМИ Брошура

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО