TTP 247 сериjа - директно термален десктоп баркод печатар

Нов стандард за вредности во индустриjата

Price:
Sales price: 32224,50 ден

Стандардна конфигурација TTP 247/TTP 345

8 МB SDRAM 4 MB Flash, USB 2.0, Centronics, слот за мемориска картичка за експанзија на Flash меморијата до 4 GB

Стандард опрема

CD Програма за изработка на баркод етикети, QIG, USB кабел, кабел за напојување сo електрична енергија, адаптер, надворешен држач за ролна

 

 
ИЗВЕДБА ЦЕНА ВО ДЕНАРИ СО ВКАЛКУЛИРАНО ДДВ ОД 5%
TSC TTP-247, 8 dots/mm (203 dpi), TSPL-EZ, multi-IF (tsct247 - 99-125A013-00LF) 32.224.5 ДЕНАРИ
TSC TTP-247, 8 dots/mm (203 dpi), TSPL-EZ, Ethernet, multi-IF (tsct247e - 99-125A013-41LF) 40.037 ДЕНАРИ
TSC TTP-247, 8 dots/mm (203 dpi), RTC, TSPL-EZ, multi-IF (tsct247rtc - 99-125A013-20LF) 34.178 ДЕНАРИ
TSC TTP-345, 12 dots/mm (300 dpi), TSPL-EZ, multi-IF (tsct345 - 99-127A003-00LF) 42.966 ДЕНАРИ
TSC TTP-345, 12 dots/mm (300 dpi), TSPL-EZ, Ethernet, multi-IF (tsct345e - 99-127A003-41LF) 50.453 ДЕНАРИ

 

ПРЕВЗЕМИ Брошура

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО