TX 200 сериjа - директно термален десктоп баркод печатар

Примени за/во:канцелариски активности, обележување на продукти, безбедносни етикети, асет тракинг, менаџирање на датотеки, обележување на полици, прием и испорака на роба, означување на мостри, пописи

Price:
Sales price: 41338,50 ден

Стандардна конфигурација TX 200/TX 300

128 МB SDRAM 128 MB Flash, Flash, RS-232, Enternet, USB 2.0, слот за мемориска картичка за експанзија на Flash меморијата до 4 GB, USB слот за висок пренос на податоци

Стандард опрема

CD Програма за изработка на баркод етикети, QIG, USB кабел, кабел за напојување сo електрична енергија, адаптер, надворешен држач за ролна

 

 
ИЗВЕДБА ЦЕНА ВО ДЕНАРИ СО ВКАЛКУЛИРАНО ДДВ ОД 5%
TSC TX200, 8 dots/mm (203 dpi), TSPL-EZ, USB, RS232, Ethernet (tsctx200 - 99-053A002-00LF) 41.339 ДЕНАРИ
TSC TX200, 8 dots/mm (203 dpi), disp., TSPL-EZ, USB, RS232, Ethernet (tsctx200-2 - 99-053A001-50LF) 44.919 ДЕНАРИ
TSC TX300, 12 dots/mm (300 dpi), disp., TSPL-EZ, USB, RS232, Ethernet (tsctx300 - 99-053A005-50LF) 56.637 ДЕНАРИ
TSC TX300, 12 dots/mm (300 dpi), TSPL-EZ, USB, RS232, Ethernet (tsctx300-2 - 99-053A006-00LF) 53.057 ДЕНАРИ
TSC TX600, 24 dots/mm (600 dpi), disp., TSPL-EZ, USB, RS232, Ethernet (tsctx600 - 99-053A003-50LF) 77.144 ДЕНАРИ

 

ПРЕВЗЕМИ Брошура

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО