ME 240 сериjа - индустриски термален баркод печатар

Вашите секоj дневни потреби за печатење на етикети, во мало руво

Price:
Sales price: 55009,50 ден

Стандардна конфигурација

8 МB SDRAM, 4 MB Flash, RS-232, USB 2.0, слот за мемориска картичка за експанзија на Flash меморијата до 4 GB, USB, LCD дисплеј

Стандард опрема

CD Програма за изработка на баркод етикети, QIG, USB кабел, кабел за напојување сo електрична енергија, адаптер, намотувач

 

 
ИЗВЕДБА ЦЕНА ВО ДЕНАРИ СО ВКАЛКУЛИРАНО ДДВ ОД 5%
TSC ME240, 8 dots/mm (203 dpi), display, TSPL-EZ, USB, RS232 (tsc240 - 99-042A001-50LF) 55.010 ДЕНАРИ
TSC ME240, 8 dots/mm (203 dpi), display, TSPL-EZ, USB, RS232, Ethernet (tsc240e - 99-042A001-44LF) 62.171 ДЕНАРИ
TSC ME240, 8 dots/mm (203 dpi), display, TSPL-EZ, USB, RS232, Ethernet (tsc240e2 - 99-042A001-42LF) 58.265 ДЕНАРИ
TSC ME340, 12 dots/mm (300 dpi), display, TSPL-EZ, USB, RS232 (tsc340tt - 99-042A011-50LF) 69.006 ДЕНАРИ
TSC ME340, 12 dots/mm (300 dpi), display, TSPL-EZ, USB, RS232, Ethernet (tsc340u - 99-042A011-44LF) 74.540 ДЕНАРИ

 

ПРЕВЗЕМИ Брошура

 


ПРЕВЗЕМИ 
Брошура

ПОГЛЕДАЈ ВИДЕО