Results 1 - 14 of 14

Десктоп баркод печатачи TSC

Примени во/за мали дистрибутивни, поштенски сервиси, испорака и прием, забавни центри, ПОС -маркети
Sales price: 18900,00 ден
Супериорен, брз со достапни перформанси
Sales price: 27342,00 ден
Перфектен фит!
Sales price: 30271,00 ден
Нуди големи можности во компактни услови
Sales price: 17902,50 ден
Брзи и економични принтерски перформанси во мало пакување
Sales price: 27342,00 ден
Секоj додаток коj вие потребен за печатење на нараквици во болнички услови
Sales price: 29620,50 ден
Високо квалитетен, дво-sиден, на преклоп
Sales price: 24087,00 ден
Десктоп лабел печатар со термален трансфер Макс. Резолуција: 300 dpi; макс. брзина: 152 mm /...
Sales price: 22800,00 ден
Discount: -6495 ден
Нов стандард за вредности во индустриjата
Sales price: 32224,50 ден
Примена во/за: малопродажба, авто сервиси, фармации, здраствени установи, пописи, забавни центри
Sales price: 24738,00 ден
Примена во/за: при прием и испорака на роба, при инвенторизација на основни средства, при пописи,...
Sales price: 24412,50 ден
Примерна во/за: при прием и испорака на роба, при инвенторизација на основни средства, при пописи,...
Sales price: 24412,50 ден
Перфектен дизајн, брз процесор 200 MHz
Sales price: 30450,00 ден
Примени за/во:канцелариски активности, обележување на продукти, безбедносни етикети, асет тракинг,...
Sales price: 41338,50 ден