Results 1 - 8 of 8

Индустриски баркод печатачи TSC

Вашите секоj дневни потреби за печатење на етикети, во мало руво
Sales price: 55009,50 ден
Печатачи со високи перформанси за магацини и логистика Вградени тројно интегрирани интерфејси:...
Sales price: 87885,00 ден
Силни перформанси за мисиjа на критични деловни примени
Sales price: 174825,00 ден
СИЛНИ И БРЗИ ПЕРФОРМАНСИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ ВО ОБИЛНИ КОЛИЧИНИ, ПЕЧАТЕЊЕ ДО 457мм (18``) ВО СЕКУНДА!!!!
Sales price: 174825,00 ден
Високо квалитетно печатење на бар код етикети со “Thermal Smart Control”™ технологија
Sales price: 69006,00 ден
Подобрен квалитет на печатење, перформанс на висока брзина со колор дисплеj на допир
Sales price: 95371,50 ден
Дизанјн на високо квалитетен лиен алуминиумски оквир
Sales price: 164377,50 ден
Високо квалитетно и прецизно печатење на широк формат
Sales price: 214515,00 ден