ZEBRA GK420d-420t

Десктоп лабел печатар со целосно нов изглед
Достапен во директно термална и термално трансферна варијанта
Максимална ширина на етикета:108мм
Максимална брзина на печатење :127мм/сек
AC адаптер,USB кабел, Zebra Designer и Windows драјвери се вклучени

Price:
Sales price: 29400,00 ден
Серијата на печатарите GK420 нуди перфектна вредност во основен десктоп печатар.
Ви нуди подобрена брзина на печатење и перформанс комбиниран со голем број на софистицирани додатоци.
Компактниот дизајн,брзината и робустноста го чини печатарот GK420 перфектен за многу различни апликации и индустрии како за логистика,
канцелариско работење,здравствени установи ,лабаратории ,малопродажба и многу други. Како главна особина сите печатари во оваа серија се способни да ги толкуваат EPL и ZPL програмските јазици.


ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА