ZEBRA ZD421 DT

Десктоп лабел печатар со подобрена функционалност
Директно термално печатење на 203 dpi или термално печатење на 300 dpi
Максимална ширина на етикета ;108мм
Максимална брзина на печатење :152мм/сек
АЦ адаптер,УСБ кабел, Zebra Designer software and Windows dрајвери вклучени во пакувањето.
USB, Bluetooth - комуникација.

Price:
Sales price: 25305,00 ден
 
 
  • Метод на печатење : direct thermal
  • Брзина на печатење : до 127 mm / s
  • Ширина на печатење : до 104 mm
  • Резолуција : 203 dpi
  • Должина на печатење : до 991 mm
  • Дијаметар на ролна : до 127 mm
  • Дебелина на хартија : min. 0.08/ max. 0.2
  • Дијаметар на хилзна : 12.7 mm, 25.4 mm, 38 mm
  • Меѓуврска :
  1. USB, Bluetooth