ZEBRA ZD420

Прв десктоп лабел печатар кој наместо промена на рибона (лента) користи кертриџ ,неверојатно брза промен на медиум !!!

Price:
Sales price: 31500,00 ден

Доколку Ви треба брз 4-инчен печатач кој е лесен за користење, лесен за распоредување и лесен за управување, Вие треба да го изберете лидерот во својата класата ZD420.

Жична и безжична опција за поврзување и подршка на повеќе програмски јазици,распоредувањето е секогаш брзо и лесно,опција за управување преку Cloud.

 

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО