ZEBRA 220Xi4

Печатар со високи перформанси за особено големи формати на етикети
Процеси на печатење ,директно термален и термален трансфер
Максимална ширина на етикетата: 224 mm
Максимална брзина на печатење: 254 mm / sec.
Робустно и силено челично куќиште

220Xi4 брзо печати етикети до 224 mm широчина и должина до 254 милиметри во секунда . Целиот текст, логоа и бар кодови се лесни за читање во резолуција од 8 точки / mm (203 dpi).

Изберете од 12 точки / mm (300 dpi) верзија, каде што се бара графика со висока густина или мали фонтови. Располага со  меморија од 64 MB SDRAM, 16 MB флеш која  гарантира брзо и сигурно печатење дури и на најсложените етикети.

 

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА