Zebra P4T

Извонредно силeн мобилен печатач
Термален трансфер за трајни,временски издржливи отпечатоци за надворешна употреба
Макс. брзина. 76 mm / sec, 8 точки / mm (203dpi)
Опционален Bluetooth или Wi-Fi интерфејс

Zebra
P4T поставува стандарди во однос на печатење од мобилен печатар,како мобилен печатар овозможува печатење на етикети и
баркодови користејќи термален трансфер или директно термален трансфер на самата етикета.
Овој уред е од интерес каде што е потребна мобилност,робустен и лесен за да се справи за секаква потреба на употреба на печатач за етикети.
Така, тој е идеален за магацини, работа на терен и трговија на мало.


ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА