Results 1 - 9 of 9

ZEBRA десктоп баркод и лабел печатачи

Десктоп лабел печатар со целосно нов изглед Достапен во директно термална и термално трансферна...
Sales price: 29400,00 ден
Разновиден термален печатар за медиа до 114мм EPL II и ZPL II:лесна интеграција со позадина...
Call for price
Компактен десктоп термален печатар за различни апликации Максимална ширинина на етикета :60...
Call for price
Компактен десктоп термален лабел печатар за различни апликации Максимална ширина на етикетата: 60...
Call for price
Високо квалитетен, лабел печатар Достапен во директно термална и термално трансферна...
Sales price: 21735,00 ден
Компактен лабел печатар за лесна интеграција Директно термален и термален трансфер режими за...
Sales price: 23100,00 ден
Директно термален лабел печатар кој побарува минимален простор Може да се надгради во секое време...
Sales price: 19845,00 ден
Прв десктоп лабел печатар кој наместо промена на рибона (лента) користи кертриџ ,неверојатно брза...
Sales price: 31500,00 ден
Десктоп лабел печатар со подобрена функционалност Директно термално печатење на 203 dpi или...
Sales price: 25305,00 ден